Rinon RTK

Rin'ON dikur Amazing b'e njeri, eshte emision argetues per te rinje, i cili perveq qe sjell te gjitha aktualitet ne vend ,poashtu trajton edhe tema dhe problematika te ndryshme,te cilat preokupojne boten rinore. Transmetohet cdo te shtune ne RTK tokesor dhe satelitor ne oren 17:15.<br /><br />Prezantuese e emisionit eshte Egzona Rafuna,<br /><br />Redaktore : Erleta Hoti,<br /><br />Koordinatore : Shkurte Hyseni,<br /><br />Gazetare : Egzona Rafuna , Arber Desku,<br /><br />kamera dhe montazha : RTK,<br /><br />Cdo te shtune, ne 17:15 , ju presim ne RTK!