TV3: Valor afegit
"Valor afegit" és el programa econòmic de referència a la televisió catalana. Cada setmana proposa reportatges singulars i àgils, que tracten a fons i de manera rigorosa diferents temes que afecten els ciutadans.
Sector químic: futur en qüestió

El que és un dels sector més potents de la indústria catalana, el químic, passa per un moment de pèrdua de competitivitat que pot posar en qüestió el seu futur. Sense la finalització d'infraestructures com el corredor ferroviari d'ample europeu o l'abaratiment significatiu del cost de l'energia elèctrica, les empreses químiques poden passar hores molt baixes. El tarragonès i el Baix Llobregat, les dues comarques on es concentren les grans empreses del sector podrien veure's especialment afectades.

Jordi Gual, director executiu de planificació estratègica i estudis "la Caixa"

Parlem amb l'economista i responsable del servei d'estudis de "la Caixa" sobre l'afectació en els estalviadors de la inestabilitat dels mercats. On col·locar els estalvis? Quina evolució poden tenir els fons d'inversió? Continuaran molt més temps els interessos tan baixos?

Naulover: el tèxtil que no marxa

Coneixerem el cas de l'empresa tèxtil de Mediona, Naulover, una de les poquíssimes companyies del sector que no ha deslocalitzat mai cap part de la seva producció. Tot i així han aconseguit créixer i donar feina directa a 130 persones i han pogut ampliar la xarxa de botigues aquí i a l'estranger.

Compartir

Related users