hetchiquehuis

20,5K views
0 volgers
0 playlists
0 reposts

Het Chique Huis - de keuken- en badkamerspecialist
Wonderformule voor renovatie van oppervlakken

Het Chique Huis (HCH) heeft de naam de beste te zijn. De laatste 30 jaar hebben wij een reputatie als : “restaurateur bij uitstek” door het leveren van de beste kwaliteit in de uitvoering van renovatie en een uitmuntende klantenservice.

Het concept van HCH bespaart tijd en geld door het vernieuwen en restaureren van ligbaden, tegelwerk, aanrechtbladen, en andere oppervlakken , als bad-en keukenoppervlakken. Deze worden in een geheel nieuwe staat terug gebracht.

Wat is HCH – oppervlak renovatie?

Een bijzondere formule! HCH-oppervlakrenovatie bestaat uit het vernieuwen van dofgeworden sanitair als ligbaden, wasbakken, douchebakken-en doucheplateaus, aanrechtbladen en andere oppervlakken die hiermee een nieuw uiterlijk krijgen.

Het vernieuwings-procédé van HCH bestaat uit het aanbrengen van een solide en duurzame speciale hechtingslaag, over het oude oppervlak heen en daarna een speciale driecomponenten coating-systeem. Deze wijze van renoveren door HCH bespaart 75% ten opzichte van de gebruikelijke kosten. Het bespaart niet alleen tijd, en geld, maar ook de rommel en ongemakken, die U ondervindt bij bijv. een verbouwing.
Bovendien, kunnen alle oppervlakken in iedere gewenste kleur gerenoveerd worden!

De materialen en technieken, die HCH U biedt, zijn van dusdanig goede kwaliteit, dat het verschil tussen het gerenoveerde object en een nieuw exemplaar, niet zichtbaar is.

Playlists (0)

Dit kanaal heeft nog geen speellijsten gecreëerd.