We use cookies to offer an improved online experience and offer you content and services adapted to your interests.
By using Dailymotion, you are giving your consent to our cookies.
Get your fill of college football with the latest news, predictions, and analysis! Watch the videos
Festival CL'HIPS Hospitalet
official L'hospitalet De Llobregat, Spain
El festival CL’HIPS neix l’any 2004 impulsat pels centre culturals Sant Josep i Sanfeliu de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i l’associació cultural BAD, com a projecte públic de suport a la creació audiovisual, i de manera especial a la producció de videoclips de l’escena independent.
Tot i que la columna vertebral és el concurs de videoclips independents, al llarg de les edicions ha anat explorant altres possibilitats. Dins l’edició 2014 trobareu : el 10è concurs de videoclips, el Fòrum, i la cançó busca videoclip.
Està formalment organitzat per la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Hospitalet i compta amb una comissió organitzadora formada per: la cap de Serveis de Cultura, la responsable de l’Auditori Barradas, un representant del Centre Cultural Sant Josep, un representant de l’Associació cultural BAD i el director del Festival.
El festival es desenvolupa a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, en diferents espais: el Centre Cultural Sant Josep, l’Auditori Barradas, i El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

Comments

Be the first to post a comment
Sign in to post a comment.

4 groups

video_clips_2014
1 member
89 videos
video_clips_2013
1 member
126 videos
video_clhips_2012
1 member
91 videos
video_clhips_2011
4 members
97 videos