We use cookies to offer an improved online experience and offer you content and services adapted to your interests.
By using Dailymotion, you are giving your consent to our cookies.
Prep for NFL Week 3 with the latest news, predictions, and analysis! Watch the videos
depeerdestal
Belgium
0 playlists
0 followers
324 views
Restaurant de Peerdestal in Antwerpen

Restaurant "De Peerdestal" is gevestigd in een authentiek historisch gebouw in het oude bruisende stadscentrum van Antwerpen op loopafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats vlakbij het mooie Hendrik Conscienceplein. Het restaurant is ingericht in Parijse sfeer en biedt veel mogelijkheden en verscheidene keuze uit diverse vlees -en visgerechten.

De Peerdestal biedt voldoende capaciteit voor eventueel grotere gezelschappen (apart zaaltje aanwezig) zonder zijn sfeer en intimiteit te verliezen. Het restaurant is dagelijks geopend zowel voor lunches, diners als voor recepties en meetings voor bedrijven.

Daarnaast heeft Restaurant De Peerdestal in Antwerpen een bijzonder brede keuze uit de seizoensgebonden à la carte gerechten en zijn zeer zeker de menu´s een aanrader: Maandmenu all in vanaf € 45.00 incl. cava en wijn à volonté, espresso (keuze uit 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten, 4 nagerechten), seizoensmenu en kreeftenmenu.

Het staat al sinds jaren bekend om zijn smaakvol paardevlees en kreeften uit eigen homarium maar zowel vlees -als visliefhebber kan hier genieten van heerlijke dagverse gerechten. Ook voor de wijnkenner is er een mooie goedgeselecteerde wijnkaart, afgestemd op de gerechten.
Zowel de vriendelijke bediening als de keuken zal u graag een fijne lunch of diner verzorgen. Kortom zeker de moeite waard om te reserveren.

Openinsgstijden: elke dag geopend van 11:30 - 15:00 en van 17:00 - 22:00.
Er is geen jaarlijks verlof.
Betaalkaarten: VISA - Mastercard - Amex - Diners - Jbc

Comments

Be the first to post a comment
Sign in to post a comment.

Recent activity

depeerdestal activity at a glance