Erdon Rexhepi
Wien, Austria
0 Playlisten
58,905 Aufrufe
Qëllimi i Radio FerizaJiT Ne internet është, bashkimi i muzikës, chatit dhe televizionit shqiptar në një faqe pa pasur nevojë që të bëni ndonjë shkarkim. Mundësi prezantimi dhe diskutimi do të kenë të gjithë personat që frekuentojn

Mirë se vini në Radio Ferizaji – 24 ORË FLASIM ME TINGUJ SHQIP !

Bota shqiptare këndon shqip, Radio Ferizajii është në botën shqiptare në çdo çast, www.radioferizaji.net është adresa që ju argëton në pakufi !
Muzikë të zgjedhur ! – Argëtim në pafund ! – Radio që zgjon ndienjat ! – Nostalgji në vite ! – Këthim në kohë ! – Këtu artistët flasin me këngë!