NOIZY OTR

Pershendetje te gjith fansave, mbas problemeve te videove tona ne youtube, vendosem ti transferojme te gjitha videot ne kte faqe. <br /><br />Nese keni ndonje pytje mund te me shkruni me mesazh privat. <br /><br />Perndryshe shikoni dhe komentoni sa ta doni videot <br /><br />▄ █ ▄ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄ █ <br /><br />► Play ▌▌ Pause ■ Stop