We use cookies to offer an improved online experience and offer you content and services adapted to your interests. By using Dailymotion, you are giving your consent to our cookies.
DeeaC
Romania
Episoadele 8-16 din Flower Boy Next Door nu pot fi postate pe dailymotion. Le gasiti aici : http://ramyundramas.blogspot.ro/2013/02/flower-boy-next-door.html

Comments

Multumesc enorm pt Flower boy ramyun shop! E superb serialul. Multumesc in general pt efortul tau de a traduce.
July by haneul21
De ce ciocnim ouale rosii ? Este vorba de simbolul renasterii , pentru ca oul este o data nascut , iar cand puiul este format , pregatit pentru viata , sparge coaja oului si iese la lumina , reprezentand practic a doua nastere . Haideti sa spargem si noi coaja conditionarilor si orgoliilor si sa ne bucuram de lumina renasterii noastre . Sarbatori pline de lumina si bucurie !
May by qwerada
Au mai ramas episoadele 5 si 6 din TGL de pus. Sper ca vei putea gasi cat de curand linkul de care ai nevoie. Oricum, multumim pentru munca depusa pana acum ^^
April by haneul21
@dm.... Episoadele 1, 5, 6 din TGL nu sunt disponibile momentan. Nu am gasit un link de descarcare activ de unde sa le pot lua.
Last year by DeeaC

Recent activity

DeeaC is following ahn_ma_ri.
January
August
DeeaC added a video to the group Coreea : Baker.King.Kim.Tak.Gu.E25.2.
July

1 group

Coreea
77 members
173 videos